Garciemā attiecības kārto ar dūrēm un gāzes pistoli

Nav komentāru
Video: Viktors Silkans

Sociālos tīklos nonāca video no Mežciema ielas Garciema (Carnikavas novads), kurā redzams trīs vīriešu kautiņš un ar vairākiem šāvieniem no gāzes pistoles.


Konflikta būtība līdz galam nav skaidra, bet iespējams tās ir auto vadītāju attiecību kārtošana. Video beigās var redzēt, ka kautiņš turpinājies arī veikalā, kura pārdevēja izsauca drošības sargus.

Papildināts 04.06.2020.:
Pagājušajā sestdienā, 30.maijā, ap pulksten 18:00 vakarā Carnikavas novadā Garciemā notikusi konfliktsituācija starp kādu autovadītāju un diviem gājējiem. Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Saulkrastu iecirknī par šo gadījumu ir uzsākti divi kriminālprocesi - pēc 13.nodaļas par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību un pēc Krimināllikuma 185.panta 1.daļas - par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu. Ir zināmas visas konfliktā iesaistītās personas, izņemts gāzes ierocis un šobrīd policija skaidro precīzus notikušā apstākļus. Jāpiebilst, ka video redzamais nav pilns notikuma atspoguļojums, un tajā ir redzams tikai fragments no notikuma, pēc kura nevar izdarīt viennozīmīgus secinājumus, jo nav redzams, kā sācies konflikts.

Portālam nra.lv policija min iespējamo konflikta iemeslu:
Iespējamais konflikta cēlonis - autovadītāja un abi gājēji nespēja sadalīt ceļu, proti, nevarēja vienoties, kuram ir priekšroka.

Nav komentāru

Ierakstīt komentāru