Parīzē sadur trīs cilvēkus

Nav komentāru
Policisti tuvojās uzbrucējam, kurš sadur trīs cilvēkus
Video ekrānšāviņš. Policija tuvojās uzbrucējam uz veikala stāvlaukuma.

Vīrietis tērptas Āfrikas tradicionālā apģērbā ar nazi uzbrucis garāmgājējiem parkā Francijas galvaspilsētas Parīzes rajonā Villejuif. Uzbrucējs sadūris trīs cilvēkus, viens no kuriem gājis bojā.


Aptuveni pulkst.14:00 pēc vietējā laika policija saņēma izsaukumu par vīrieti, kurš ar nazi uzbrucis iedzīvotājiem Villejuif rajona Hautes-Bruyères parkā (Val-de-Marne). Ierodoties notikumu vietā policija ar vairākiem šāvieniem apturēja uzbrucēja, bet vēlāk viņš no gūtiem ievainojumiem gājis bojā.

Uzbrūkot garāmgājējiem vīrieti sadus trīs cilvēkus. 56 gadus vecs vīrieti gājis bojā uzbrukuma vietā. Viens no ievainotiem atrodas kritiskā stāvoklī, bet trešais ar vidējiem ievainojumiem.Vairākiem cilvēkiem izdevās aizbēgt no uzbrucēja, ieskaitot vienu bezpajumtnieku. Šiem cilvēkiem tiek sniegta psiholoģiskā palīdzība.

Uzbrucēju pārbaudīja nesprāgušās munīcijas neitralizācijas speciālisti, jo bija nepieciešams pārliecināties vai uzbrucējam nav uzvilkta pašnāvnieka josta. Pēc pārmeklēšanas tika konstatēts, ka vīrietim līdz nebija sprāgstvielu.
Policija noskaidroja, ka uzbrucējs ir 1997. gada dzimis vīrietis un ir zināms par sadursmēm ar policiju protestu laikā 2018. gadā. Uzbrucējs nav teroristu sarakstā, bet žurnālisti noskaidroja, ka viņam ir psiholoģiskās problēmas. Blakus uzbrucējam atrada vēstuli Dievam un grāmatu par islāma reliģisko ticību.

Policija nav uzsākusi kriminālizmeklēšanu par terorismu, bet gan - par slepkavību.

Avots: BFM TV, LCI

Nav komentāru

Ierakstīt komentāru