Nažu uzbrukums Ostina

Nav komentāru
Policijas ekipāžas bloķē nažu uzbrukuma vietu
Norobežotā uzbrukuma vieta. Foto: Jacqueline Sarkissian

ASV Teksasas štata pilsētas Ostinas centrā ar nazi uzbruka garāmgājējiem kafejnīcu apmeklētājiem uz populāras iepirkuma ielas. Uzbrukuma rezultātā gājis bojā viens cilvēks, bet vēl 2 guvuši ievainojumus.


Policija aizturējusi uzbrucēju, kurš ar nazi uzbruka garāmgājējiem kafejnīcu apmeklētājiem un nogalinājis vienu cilvēku - ap 20 gadiem vecu vīrieti un ievainojis vēl vienu cilvēkus. Policijai nav citu aizdomās turamo uzbrucēju.

Viens no ievainotajiem, 50 gadus vecs vīrietis, tika reanimēts un nogādāts uz slimnīcu, bet vēl diviem cietušajiem palīdzība tika sniegta uz vietas.

Policija bloķējusi piekļuvi populārai iepirkumu ielai, apmēram divu kilometru attālumā no Teksasas Kapitolija. Uzbrukums notika 8:00 no rīta, kad iela piepildās ar cilvēkiem, kuri dodas uz darbu.


Vēlāk vakarā policijas precizēja, ka uzbrucējs, nezināmu iemeslu dēļ, iesitis vienam cilvēkam pa galvu vienā kafejnīcā, tad aizbēga uz citu kafejnīcu, kur sadūra divus cilvēkus un tād bēgot no noziegumu vietas noleca no restorāna jumta, paliekot gulēt uz zemes.





Avots: 5NBCDFW

Nav komentāru

Ierakstīt komentāru