Odesa ceturto dienu pakļauta okupantu raķešu apšaudēm

Nav komentāru

Šonakt krievijas okupanti jau ceturto naktī apšauda Odesu un tās apgabalu ar spārnotām raķetēm. Šī ir jau ceturtā nakts pēc kārtas, kad ienaidnieks iznīcina reģiona infrastruktūru, kura ir saistīta ar graudu eksportu.

Šonakt krievijas okupantu uzbrukums nebija tik intensīvs, kā iepriekšējās naktīs. Spārnotās raķetes tika raidītas uz lauksaimniecības uzņēmumu Odesas apgabalā. Divas raķetes nopostīja graudu krātuves ar 100 tonnām zirņu un 20 tonnām miežu. Vieglus ievainojumus guva 2 cilvēki.

Otrajā apšaudes “vilnī” krievijas okupanti raidīja spārnotās raķetes uz to pašu uzņēmumu, kad tur glābēji likvidēja iepriekšējā uzbrukuma sekas. Raķetes lidoja ļoti zemu, kas traucēja laicīgi izsludināt gaisa trauksmi. Par laimi neviens no glābējiem otrajā uzlidojumā necieta.

Piektdienas dienas vidū krievijas okupanti atkārtoja savu uzbrukumu ar spārnotām raķetēm “Oniks”, “Kalibr” un “H-59”. Septiņas raķetes tika raidītas uz svarīgu infrastruktūras objektu Odesas apgabalā. Zināms, ka objekts ir bojāts, bet bojājumu apmērs vēl netiek atklāts.

Nav komentāru

Ierakstīt komentāru