Ugunsgrēkā Rīgas pagrabā cietis cilvēks

Nav komentāru
Attēlam ilustratīvā nozīme. Foto: Ruslans Antropovs / rusantro.com

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 28. maija plkst. 6.30 līdz 29. maija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 36 izsaukumus – 18 uz ugunsgrēku dzēšanu, 13 uz glābšanas darbiem, bet pieci izsaukumi bija maldinājumi.


Vakar plkst. 11.57 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Rīgā, kur daudzstāvu dzīvojamās mājas pagrabā bija izveidojies sadūmojums. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka deviņstāvu mājas pagrabā deg atkritumi 2 m2 platībā. Notikuma vietā bija cietis cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Plkst. 12.48 ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, kūla, meža zemsedze, divos gadījumos dārza mājas, zaru kaudzes, piededzis ēdiens, saimniecības ēka, siltumnīca.

Vakar ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama Aizkrauklē, kur Daugavā uz sēkļa bija uzskrējis kuteris, kuram turklāt bija radusies sūce. Glābēji nogādāja krastā gan trīs cilvēkus, kas atradās kuterī, gan peldlīdzekli.

Savukārt vakar ugunsdzēsēji glābēji no ezeriem izcēla divus bojāgājušus cilvēkus – vienu Ogres novadā, bet otru Riebiņu novadā

Nav komentāru

Ierakstīt komentāru