Glābēji uz Imantu steidzās dēļ bērnu drošības

Nav komentāru
Glābšanas dienesta darbinieki pie daudzstāvu dzīvojamās mājas
Foto: Jeļena Oļegovna

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 43 izsaukumus – 20 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā piecu kūlas ugunsgrēku dzēšanu, 15 uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi bija maldinājumi.


5. maija vakarā glābēji tika izsaukti uz daudzstāvu dzīvojamo māju Imantā, kur garām gājēji ieraudzīja bērnus uz palodzes blakus atvertam logam. Kad uz vietas ieradās glābēji, pie loga piegāja bērnu tēvs un aiztaisīja logu ciet.

Vakar ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Pļaviņu novadā, kur upē atradās laiva ar cilvēku, kurš saviem spēkiem nespēja tikt krastā. Ugunsdzēsēji glābēji nokļuva līdz glābjamajam un nogādāja cilvēku un laivu krastā.

Plkst. 22.55 VUGD saņēma izsaukumu uz Jelgavas ielu Olainē, kur dega dārza māja 60 m2 platībā un atkritumi 20 m2 platībā. Plkst. 01.16 ugunsgrēks likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, stārķa ligzda un elektrolīnijas balsta stabs, vieglā automašīna, dārza mājas, neapsaimniekots dzīvojamais vagons un kūla, bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Sagatavoja: Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļa

Nav komentāru

Ierakstīt komentāru