Avārijā Purvciemā cietusi meitenīte

Nav komentāru
Glābējs pārlūko cietušā auto motora telpu. Foto: Oļegs Šepels

2020. gada 26. maija vakarā Rīgā, Purvciema dzīvojamā rajonā krustojumā notikusi divu vieglo automašīnu sadursme, kurā cieta maza meitenīte.


Dzelzavas un Ilūkstes ielas krustojumā sadūrās divas vieglās automašīnas. Vienas, avārijā iesaistītās mašīnas vadītāja uzņemtais ātrums bija tik liels, ka pēc sadursmes tā uzbrauca virsū nepilngadīgais meitenītei, kura tuvojās gājēju pārējai. Bērns zem avarējušās automašīnas tika vilkts, kamēr transportlīdzeklis neapstājās. Pēc aculiecinieku stāsta meitenīte nav gājusi bojā, tai tika sniegta mediķu palīdzība.
Avārijā cietusī automašīna. Foto: Oļegs Šepels
Avārijā cietusī automašīna. Video: Dima Pavlovs
Vietējie iedzīvotāji stāsta, ka šajā krustojumā auto vadītāji bieži cenšas paspēt izbraukt krustojumu vēl pie sarkanās luksofora gaismas, kas arī kļūst par biežu iemeslu avārijām šajā ceļa krustojumā.
Avārijas vieta Dzelzavas un Ilūkstes ielas krustojumā. Foto: Natālija Čiževskaja / Jezduni
Avārijā cietusi automašīna stāv krustojuma vidū. Foto: Zigmunds Krūmiņš / Jezduni

Video no avārija vietas

Papildināts: Raidījums "Degpunktā" precizē, ka avāriju izraisīja autovadītāja, kura bijusi alkohola reibumā un bez vadītāja apliecības. Cietušajai tikusi veikta operācija slimnīcā. Atgādināsim, ka auto vadītājs alkohola reibumā 20. maijā Ķengaragā izraisīja avāriju ar trolejbusu, kā rezultātā cietuši 7 cilvēki un dzīvojamās mājas sienā tika izsists caurums.

Nav komentāru

Ierakstīt komentāru