Pieci simti četrdesmit divi Covid-19 saslimušie Latvijā

Nav komentāru
Koronavīrusa saslimušo skaits Latvijā 6.04.2020.

2020. gada 6. aprīli Slimību profilakses un kontroles centrs informēja, ka diennakts laikā reģistrēti 9 saslimšanas gadījumi ar Covid-19. Kopējais saslimušo skaits – 542.


Dienests vakar kopā veicis 773 izmeklējumus no kuriem deviņi izrādījās pozitīvi. 44 saslimušie atrodas slimnīcās - 39 ar vidēju slimības gaitu, 5 - ar smago. Kopā Latvijā ir veikti 21 453 izmeklējumi. Jauno slimnieku diennakts reģistrācijas temps sastāda 1.7% (vakar 4.7%).
Koronavīrusa slimnieku grafiks 6.04.2020.

Svarīgākais no valdības

  • Informācija par veselības aprūpes pakalpojumu sniedzējiem ārkārtas situācijas laikā pieejama vietnē www.rindapiearsta.lv. Ar apzīmējumu “IR” norādīti ārstniecības pakalpojumu sniedzēji, kas nodrošina pakalpojumu saņemšanu, savukārt ar apzīmējumu “NAV” - ārstniecības pakalpojumu sniedzēji, kas savu darbību šobrīd ir pārtraukuši. 
  • NVD šonedēļ plāno turpināt individuālās aizsardzības līdzekļu sadali arī sekundārās aprūpes ārstniecības iestādēm, farmaceitiem, zobārstiem un ģimenes ārstiem, kuri sniedz maksas pakalpojumus. Tāpat aizsargmaskas plānots piegādāt ārpus veselības aprūpes sistēmas esošajām iestādēm, kā piemēram, policistiem, robežsargiem, pansionātu darbiniekiem un citām iestādēm.

Izmantoti avoti: SPKC

Nav komentāru

Ierakstīt komentāru