Pieci simti četrdesmit astoņi Covid-19 saslimušie Latvijā

Nav komentāru
Koronavīrusa saslimušo skaits Latvijā 7.04.2020.

2020. gada 7. aprīli Slimību profilakses un kontroles centrs informēja, ka diennakts laikā reģistrēti 6 saslimšanas gadījumi ar Covid-19. Kopējais saslimušo skaits – 548.


Dienests vakar kopā veicis 1122 izmeklējumus no kuriem seši izrādījās pozitīvi. 41 saslimušie atrodas slimnīcās - 38 ar vidēju slimības gaitu, 3 - ar smago. Kopā Latvijā ir veikti 22 575 izmeklējumi. Jauno slimnieku diennakts reģistrācijas temps sastāda 1.1% (vakar 1.7%). Latvijā miris otrs Covid-19 upuris - 75 gadus vecs vīrietis inficējās no ģimenes locekļa. Šis gadījums ir saistīts ar infekcijas uzliesmojumu Jelgavā, kur saslimuši gan apbedīšanas biroja klienti, gan darbinieki.
Koronavīrusa slimnieku grafiks 7.04.2020.
  • Bulgārijas 18 valstspiedrīgajiem, kuri tranzītā netika ielaisti Lietuvā, karantīna būs noteikta Latvijā. Tā kā minētām personām Latvijā nav deklarētās dzīvesvietas, ir palielināts turpmāks infekcijas izplatīšanās risks sabiedrībā. Līdz ar to pieņemts lēmums noteikt karantīnas režīmu ārzemnieku uzturēšanās vietai bijušās Mežotnes internātvidusskolas telpās un teritorijā Bauskas novadā. 

Izmantots avots: SPKC

Nav komentāru

Ierakstīt komentāru