Kautiņš ar ieročiem Āgenskalnā

Nav komentāru

Sociālo tīklu lietotāji WhatsApp čatos dalās video, kurā vērojams kautiņš, kura dalībnieki noslēgumā draud viens otram ar ieročiem.


Iespējamā kautiņa vieta ir Kuldīgas iela 30 Rīgā. Video redzams, ka pie ēkas piebrauc apvidus auto. No ēkas pagrabstāva iznāk ārā divi cilvēki. No auto izkāpj trīs vīrieši un uzbrūk no ēkas iznākušajiem. Viens no viņiem saņem sitienu ar kāju galvas rajonā un iekrīt pagrabstāvā atpakaļ. No auto izkāpj vēl viens vīrietis un sieviete. 

Kautiņa vietai pienāk vēl vien vīrietis ar maisiņu un iesaistās kautiņā, sitot uzbrucējiem. Viens no uzbrucējiem pret upuri sasit stikla pudeli. Vīrietis, kurš bija piegājis vēlāk un iesaistījās kautiņa, atkāpās un izvelk pistolei līdzīgu priekšmetu (iespējams traumatisko) un izdara šāvienu uzbrucēju virzienā. Viens no uzbrucējiem rāda savu vēderu, kurā iespējams trāpīja lode. Pēc neilgas vārdu apmaiņas no pagrabstāva iznāk uzbrucēj gaišos šortos, kura rokā ir redzams pistolei līdzīgs priekšmets. Bruņots vīrieti dodas pirmā šāvēja virzienā un tad atkāpjas. Visi pieci cilvēki no uzbrucēju auto dodas atpakaļ pie tā, bet auto no kura filmēja notiekošo brauc prom.

Video beigās ir daļa no iespējamā cietušā skaidrojuma, kurā viņš apraksta notiekošo ar to, ka kaut kāda kompānija no Sabiles ieradās viņus piekaut. Laiku, vietu un apstākļus notikušajam grūti apstiprināt, jo informācija nav atrodama publiski pieejamās Interneta vietnēs, ka arī nav nekādas preses relīzes no policijas. 

Papildinājums: raidījumam "Degpunktā" izdevās noskaidrot, ka uzbrucēji tiešām ieradušies no Sabiles un gribēja pārmācīt cietušo par komentāra dzēšanu Internetā.


Nav komentāru

Ierakstīt komentāru