Dzērājšofers Balvos izraisa avāriju

Nav komentāru

Apvidus auto ar bojāto priekšējo daļu pēc ceļu satiksmes negadījuma
Foto: Valsts policija Latgales reģiona pārvalde
2020. gada 19.aprīlī pulksten 03:58 Valsts policija saņēma informāciju, ka nenoskaidrots transportlīdzeklis Balvos ir izraisījis ceļu satiksmes negadījumu, kura rezultātā ir bojātas ceļa zīmes, ceļa aizsargbarjeras, kā arī kāda privātīpašuma žogs un apstādījumi.


19.aprīlī naktī 1994.gadā dzimis vīrietis pēc alkohola lietošanas sēdās pie auto stūres, kā rezultātā iebrauca kāda privātīpašuma teritorijā bojājot žogu un apstādījumus, taču tas pārgalvīgo braucēju neapturēja,turpinot ceļu vīrietis izraisīja ceļu satiksmes negadījumu bojājot ceļa zīmes un ceļa aizsargbarjeras. Pēc uzbraukšanas šķēršļiem transportlīdzekļa vadītājs atstāja transportlīdzekli un pameta notikuma vietu.

Ar mērķi maldināt policijas darbiniekus vīrietis ziņoja policijai, ka viņa transportlīdzeklis Nissan X Trail ir nozagts, taču brīdī, kad likumsargi ieradās pie vīrieša dzīvesvietā, pārkāpējs atzinās izdarītajos pārkāpumos.

Personai tika veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpojamajā gaisā, kura uzrādīja, ka vīrietis ir vadījis transportlīdzekli būdams alkohola reibuma stāvoklī – 1,7020 promiles. Saistībā ar šiem notikumiem tika sastādīti administratīvo pārkāpumu protokoli.

Nav komentāru

Ierakstīt komentāru