Ugunsgrēks Vecmīlgrāvja bēdīgi slavenā ēkā

Nav komentāru

Otrdienas vakarā A. Dombrovska ielā 11 (Vecmīlgrāvis), Rīgā izcēlies ugunsgrēks dzīvojamās mājas pirmā stāva dzīvoklī. Vairākas ugunsdzēsēju-glābēju ekipāžas darbojās pie bēdīgi slavenās ēkas.

Šī māja un blakus esošā, ir bēdīgi slavenas gan ar ugunsgrēkiem, gan ar skandāliem. Liesmas pārņem ēku dzīvokļus diezgan bieži un atliek vien brīnīties, kā tā visa nav nodegusi. Ēkā dzīvo normāli cilvēki, ka arī īpašs kontingents ar zemu sociālo un individuālo atbildību.

Foto: Pavels Kuļikovs

Papildināts ar VUGD informāciju: Plkst.22.15 ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumu citviet Rīgā, kur trīsstāvu dzīvojamās ēkas pirmā stāva logā bija redzamas liesmas. Ierodoties notikuma vietā, noskaidrojās, ka deg sadzīves mantas 15m2 platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas saviem spēkiem evakuējās 32 cilvēki, bet vēl trīs evakuēja ugunsdzēsēji glābēji. Izmantojot glābšanas maskas, no ēkas tika izvesti divi cilvēki, no kuriem viens bija cietis un tika nodots NMPD mediķiem. Plkst.01.20 šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Nav komentāru

Ierakstīt komentāru