Rīgā Stacijas laukumā aiztur pieredzējušu velozagli

Nav komentāru
Divi velosipēdi stāv ceļa malā
Attēlam ilustratīvā nozīme. Foto: Ruslans Antropovs / rusantro.com

Pirmdien, 6. jūlijā, Rīgā, Stacijas laukumā patruļpolicisti pamanīja personu, kura bija līdzīga velozaglim un aizturēja to. Pārbaudot aizturētā personību noskaidrots, ka vīrietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par velosipēdu zādzībām.


Valsts policijas Rīgas Centra iecirknī vērsās kāds cietušais, kuram tika nozagts velosipēds. Likumsargi uzsāka izmeklēšanu, kuras laikā ieguva video novērošanas kameru ierakstus, kuros redzams garnadzis nozieguma brīdī. Vīrietis tika izsludināts meklēšanā.

Pirmdien, 6. jūlijā, Rīgā, Stacijas laukumā patruļpolicisti pamanīja aprakstam līdzīgu personu un aizturēja to. Pārbaudot aizturētā personību noskaidrots, ka vīrietis jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā par velosipēdu zādzībām. Aizturēto 1991. gadā dzimušo vīrieti patruļpolicisti nogādāja Rīgas Centra policijas iecirknī. Likumsargiem izdevās noskaidrot, ka aizturētais saistīts ar vēl trīs velosipēdu zādzību epizodēm, pēdējo divu nedēļu laikā.

Vakar, 8.jūlijā, tiesa aizturētajam piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu.

Saistībā ar notikušo ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 180. panta, proti, par zādzību nelielā apmērā. Par šādu noziegumu paredzēts sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz vienam gadam vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Sagatavoja: Valsts policija

Nav komentāru

Ierakstīt komentāru