Gulbenē un Olainē dzēsti paaugstinātas bīstamības ugunsgrēki

Nav komentāru
Foto: Jevgēņija Levkoviča

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 7. jūlija plkst. 6.30 līdz 8. jūlija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 43 izsaukumus – 15 uz ugunsgrēku, tostarp vienu uz meža ugunsgrēka dzēšanu, 18 uz glābšanas darbiem, bet 10 izsaukumi bija maldinājumi.


Plkst. 02.27 VUGD saņēma informāciju, ka no ēkas Gulbenē ceļas liesmas. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg vienstāva neapsaimniekotas koka ēkas jumts 200 m2 platībā un piebūvēts šķūnis 36 m2 platībā. Plkst. 05.11 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Pēc astoņu stundu ilga darba plkst. 16.25 ugunsdzēsēji glābēji likvidēja paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku Kūdras ielā Olainē, kur ar atklātu liesmu dega vienstāva koka māja ar izbūvētu jumta stāvu 800 m2 platībā un bija izveidojies spēcīgs sadūmojums (skaties video). Izsaukums tika saņemts plkst. 08.21 un plkst. 09.36 uguns izplatīšanos izdevās ierobežot. Notikumā cietušo nav.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, sadzīves mantas un jumta konstrukcija, tualetes telpa, starpsiena, elektroinstalācija, elektrības sadales skapis, divas vieglās automašīnas un vēl divos citos gadījumos bez uzraudzības uz ieslēgtas plīts atstāts piededzis ēdiens.

Nav komentāru

Ierakstīt komentāru