Apšaude Imantā

Nav komentāru
Operatīvā dienesta auto ar ieslēgtām bākugunīm
Ilustratīvs attēls. Foto: Ruslans Antropovs / rusanto.com

2020. gada 14. aprīlī Rīgas mikrorajonā Imanta Anniņmuižas bulvārī nezināms vīrietis ar kaujas ieroci šāvis stāvlaukumā uz kādu automašīnu.


Pēc aculiecinieku stāsta vīrietis, tērpts kamuflāžas jakā un zilās džinsu biksēs, ar lielu somu uz muguras (iespējams ģitāras somu), atklāja šaušanu uz auto stāvlaukumā pretī kādam veikalam. Šāvējs nav trāpījis auto vadītājām, bet tikai auto virsbūvei. Pēc tam bruņots vīrietis ieskrējis tuvākā parkā. 

Valsts policija apstiprina, ka vakar, 14. aprīlī, Rīgā tika šauts uz automašīnu. Neviena persona nav cietusi. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 117. panta trešās daļas (caur Krimināllikuma 15. panta ceturto daļu) un pēc Krimināllikuma 185. panta otrās daļas - par slepkavības mēģinājumu pastiprinošos apstākļos, ja tas izdarīts vairāku personu dzīvībai bīstamā veidā, un par svešas mantas tīšu bojāšanu, ja tā izdarīta vispārbīstamā veidā. Šobrīd izmeklēšana ir sākuma stadijā un tiek izskatītas visas versijas. Plašāka informācija izmeklēšanas interesēs šobrīd netiks sniegta.

Pēc portāla kompromat.lv informācijas, tika veikts bruņots uzbrukums uz bijušo Valsts policijas kriminālpolicijas darbinieku, kuram ir privātdetektīva licence. 

Ekrānšāviņš komentāram sociālā tīklā


Nav komentāru

Ierakstīt komentāru