Vācijā ar nazi uzbrūk policistiem

Nav komentāru
Kriminālists veic pierādījumu savākšanu nozieguma vietā
Uzbrukuma vieta Gelzenkirhenē. Foto: Nikos Kimerlis / Funke Mediengruppe / WAZ

Svētdienas vakarā Vācijas pilsētā Gelzenkirhenē (Gelsenkirčena) vīrietis, bruņots ar koka nūju un nazi, izkliedzot arābu valodā saukli “Dievs visvarenais”, uzbrucis policistiem pie policijas iecirkņa.


37 gadus vecs, Turcijas izcelsmes vīrietis, kurš iepriekš jau tika apsūdzēts vardarbīgos kriminālnoziegumos, turot rokās koka nūju un nazi pietuvojies Gilzenkirhenes Dienvidu policijas iecirknim.

Divi policisti atradās iekš policijas automašīnas iecirkņa priekšā. Vīrietis sākumā paskrēja viņiem garām, bet tad negaidīti ar koka nūju iesita pa automašīnu. Policisti aicināja viņu apstāties, bet uzbrucējs turpināja uzbrukt policistiem gan ar nūju, gan ar nazi otrā rokā. Aculiecinieki stāsta, ka vīrietis uzbrukuma lakā izkliedza reliģisku saukli arābu valodā “Dievs visvarenais”.

Viens no policistiem nāvējoši sašāva uzbrucēju.

Pagaidām policija neprecizē vai uzbrucējam ir bijušas saistība ar teroristiskām organizācijām vai viņam ir bijušas problēmas ar psiholoģisko veselību. Policija pagaidām uzbrukumu nesaista ar “islāma terorismu”, bet izmeklēšana turpinās un to vadīt uzticēt Minsteres policijai.



Avots: BILD

Nav komentāru

Ierakstīt komentāru