Vīrietis ar nazi sadur trīs sievietes Austrālijas galvaspilsētā

Nav komentāru
Vīrietis ar nazi sadur trīs sievietes Austrālijas galvaspilsētā
Foto: Amendra Pratap

2019. gada 13. augustā vīrietis ar nazi Austrālijas galvaspilsētas Sidnejas darījumā centrā sadūris trīs sievietes, viena no kurām gājusi bojā. Uzbrucēju sagūstīja trīs vīri no Mančestras (Apvienotā Karaliste).


Uzbrucējs tika identificēts, kā 21 gadus vecs Mert Nay, kurš nesen tika atlaists no garīgās veselības centra un veicis uzbrukumu viens. Uzbrukums netiek uzskatīts, kā terora akts.

Viena sieviete tika sadurta mugurā pie Wynyard metro stacijas un stabilā stāvoklī tika nogādāta slimnīcā. Stundu vēlāk policija vienā no kvartāliem atrada bojā gājušo 21 gadus vecu sievieti ar durtām brūcēm kaklā un rīklē. Bojā gājušā sieviete bija pazīstama ar uzbrucēju. Trešā sieviete pati ieradusies tuvākajā policijas iecirknī ar sagrieztu roku.

Iedzīvotāji izsaukuši policiju, kad uz ielas pamanīja vīrieti ar nazi rokās un ar asinīm aptraipītu kreklu. Drosmīgākie no garāmgājējiem devās pakaļ uzbrucējam un kopīgiem spēkiem spēja viņu aizturēt. Starp viņiem bija trīs vīrieši no Mančestras (Apvienotā Karaliste), kuri izmantojot krēslus un piena plastmasas kasti, spēja uzbrucēju piespiest pie zemes līdz policijas ierašanas brīdim.

,





Nav komentāru

Ierakstīt komentāru