Apšaude pie bāra Deitonā. 10 bojā gājušie, 27 ievainotie.

Nav komentāru
Apšaude pie bāra Deitonā. 10 bojā gājušie, 16 ievainotie.
Foto from @MatthewKeysLive

2019. gada 4. augusta naktī, plkst.1:00 ārpus bāra Ohaio štata pilsētā Deitonā notikusi apšaude, kurā gājuši bojā 10 cilvēki, ieskaitot šāvēju. 27 ievainotie nogādāti slimnīcā.


Apšaude notikusi ārpus "Ned Peepers Bar" (419 E 5th St, Dayton), populāras pilsētas atpūtas vietas.Šāvējs atklājis šaušanu uz cilvēkiem, iespējams ar pusautomātisko šauteni AR-15. Policija, kura dežurēja rajonā, nekavējoties reaģēja uz izsaukumu un nošāva uzbrucēju.

Uzbrucējs, 24 gadus vecs Connor Betts, tērpts bruņu vestē, maskā un skaņas slāpējošām austiņām, bija bruņots ar pusautomātisku šautie, kuras aptverē atradās 100 lodes. Viņš atklāja šaušanu uz ielas un mēģināja ieskriet cilvēku pilnā bārā, bet policija to sašāva pie ieejas durvīm. Seši policijas darbinieki neitralizēja šāvēju 26 sekundēs no apšaudes sākuma, jo dežūrēja ielā, kur notika apšaude.

Starp pirmajiem upuriem bija šāvēja māsa 22 gadus vecā Megan Betts un viņas pavadonis. Māsa apšaudē gāja bojā, bet viņas pavadonis ar ievainojumu nogādāts slimnīcā. Uzbrucējs kopā ar viņiem atbrauca uz pilsētu un tad pašķīrās. Ko viņš darījis šajā pauzē, skaidro policija. Policijai nav neviena pierādījuma, ka šis bija naida uzbrukums un tā mēģina skaidrot uzbrucēja motīvus.
Apšaude pie bāra Deitonā. 10 bojā gājušie, 16 ievainotie.
Foto: Google Maps
Video, kurā redzams, kā policija sašauj uzbrucēju pie bāra.









Video no Dougie Doug





Nav komentāru

Ierakstīt komentāru