Uz dzelzceļa sliedēm Jelgavā cieš cilvēks

Nav komentāru
Attēlam ilustratīvā nozīme. Foto: Klāvs @taimklavs / Instagram

2019. gada 29. jūlija vakarā uz dzelzceļa sliedēm Jelgavā cieta cilvēks, ka rezultātā aizkavējās elektrovilciens Jelgava - Rīga. Atbildīgie dienesti neprecizē informāciju par cietušo un negadījuma apstākļiem. Papildināts: Vilciens bija uzbraucis jaunietei, kura uz vietas gājusi bojā.



Pēc aculiecinieku informācijas cilvēks varētu būt gājis bojā, bet nav skaidrs pie kādiem apstākļiem.

Papildināts: "Jelgavas Vēstnesis" ziņo:
Vilciens, braucot no Jelgavas uz Rīgu, uzbrauca 2000. gadā dzimušai jaunietei, kura gājusi pa dzelzceļa sliedēm, informē Valsts policijas pārstāve Arlita Dolgā. Sieviete notikuma vietā gāja bojā.

Negadījuma dēļ pirmdienas vakarā uz laiku bija traucēta vilcienu satiksme Rīgas virzienā – vilciens stāvēja starp Cukurfabrikas uz Ozolnieku stacijām gandrīz stundu, tāpat kavējās arī pēdējais vilciens no Jelgavas uz Rīgu.

«Pēc vilciena mašīnista teiktā, viņš jauno sievieti mēģinājis visādi brīdināt par vilciena tuvošanos – ar gaismas un skaņas signāliem –, bet viņa neesot reaģējusi,» stāsta policijas pārstāve, pieļaujot, ka cietušajai uz ausīm varēja būt austiņas. Tomēr precīzs nāves cēlonis tiks noskaidrots ekspertīzē, kas arī noteiks, vai jaunā sieviete bija lietojusi alkoholu vai citas apreibinošas vielas.
Par notikušo uzsākts kriminālprocess.

Nav komentāru

Ierakstīt komentāru