Panika Šrilankā

Nav komentāru
Foto: @Chamalka_N

2019. gada 25. aprīlī Šrilanku pārņēma panikas vilnis, kuru izraisīja vairāki notikumi, kas saistīti ar asiņaino terora aktu Lieldienās.


Nelielā pilsētā Pugoda nograndīs sprādziens, kurā neviens nav cietis.

Civilās aviācijas administrācija uz laiku liegusi bezpilota dronu lidojumus. Valstī joprojām tiek bloķēti vairāki sociālie tīkli un mesendžeri.

Nakts laikā policija aizturējusi 16t aizdomās turamos. Tā pat policija ir identificējusi astoņus no deviņiem teroristiem, kuri sarīkojuši Lieldienu terora aktus. Jaunzēlandes premjerministre paziņoja, ka nav atrastas saistības starp Lieldienu terora aktiem un terora aktu Kristčērčā. Policija turpina pārmeklēt vairākas valsts vietas, kurās varētu atrasties vai atradās teroristi. Kristīgās baznīcās atcēlušas dievkalpojumus. Divas mošejas saņēmušas brīdinājumus par iespējamiem uzbrukumiem tām. Iedzīvotāji baidās iziet ielās. Pie starptautiskās lidostas policija meklēja spridzekli, kas uz laiku iztraucēja lidostas darbību.





Šrilankas veselības ministrs paziņo, ka Lieldienu terora aktos bojā gājušo skaits ir nevis 359, bet gan 253. Iepriekšēja aprēķinā tika pieļauta kļūda.

Nav komentāru

Ierakstīt komentāru