Mega sastrēgumi Rīgā

Nav komentāru
Foto: Olga Ivanova

2019. gada 24. aprīlī Rīgā tika dēļ remontdarbiem tika slēgts Brasas tilts centra virzienā, kā rezultātā autovadītāji izveidoja lielus sastrēgumus braucot no Vecmīlgrāvja un Juglas.


Autovadītāji, braucot no Vecmīlgrāvja, spiesti stāvēt sastrēgumā, kas sākās pie Mīlgrāvja tilta un beidzās tikai pie Brīvības gatves. Viestura prospekts un Gustava Zemgaļa gatve ir pilnām ar automašīnām, kuru vadītāji sastrēgumā pavada no 40 līdz 60 minūtēm.

Auto plūsma no Vecmīlgrāvja puses, nogriežoties uz Brīvības gatves centra virzienā, izveido jaunu sastrēgumu pirms Gaisa tilta (VEF tilta), jo pievienojās tiem, kas brauc no Juglas puses. Sastrēgumos stāv arī sabiedriskais transports.

Iedzīvotājus aicina izmantot vilcienu vai velosipēdus. Rīt tiek plānots slēgt Deglava tiltu, līdz ar to auto plūsma atkal mainīsies un radīs jaunus sastrēgumus.
Foto: Olga Ivanova
Foto: Natalija Sergeevna
Video: Yury Thsvetkov
Foto: Lina Seydar
Foto: Jekaterina Malmigo
Foto: Kama Volkova
Atjaunots 24.04.2019. 17:00: sastrēgums Viestura prospektā no Vecmīlgrāvja centra virzienā saglabājas visas dienas garumā. Dienas izskaņā tam pievienojās sastrēgumi Teikā, Čiekurkalnā, Sarkandaugavā un Mežaparka, kad iedzīvotāji mēģina atgriezties mājās.





Nav komentāru

Ierakstīt komentāru