Daugavpilī atkal nodedzināts auto

Nav komentāru
Foto: Kristina Parnevica

Pulksten 03:00 Daugavpils dzīvojamās mājas iedzīvotāja pamodās no sprādziena un auto signalizācijas skaņas. Apskatoties aiz loga viņa pamanīja degošo auto un izsauca ugunsdzēsējus.

Aculieciniece uzskata, ka ugunsdzēsēji ieradās novēloti (10-12 minūšu laikā), bet šī informācija neatbilst patiesībai, jo pirmā ekipāža ieradās piecu minūšu laikā. Ekstrēmo notikumu laikā, izsaucējam vienmēr rodas sajūta, ka laiks sākt vilkties un vienmēr liekās, ka viss notiek ļoti lēni, kaut patiesībā tas tā nav.

Sociālos tīklos iedzīvotāji šausminās par pēdējā laikā pilsētā notiekošām auto dedzināšanām un policijas bezdarbību, kaut gan policija ir aizturējusi iepriekšējās dedzināšanas vaininieku.
Kolāža no Daugavpils medija rakstiem par auto dedzināšanu. Foto: Alex Makarov
Šī gada 31. martā Daugavpilī tika apzināti nodedzināti Igaunijas bērnu futbola komandas autobuss, trīs vieglās automašīnas un atkritumu tvertnes. Pēc izdevuma “Gorod.lv” informācijas, sadarbojoties Valsts un Pašvaldības policijai, dedzinātājs tika aizturēts. Valsts policija uzsākusi krimināllietu.

Neskatoties uz policijas veiktām darbībām, paliek noslēpums vai šīs nakts dedzināšanā ir vainīga viena un tā pati persona, jo nav zinām vai vainīgais atrodas ieslodzījumā. Viena no lasītājām atklāja, ka pilsēta dzīvo vīrietis, kurš varētu būt saistīts ar dedzināšanu, bet nekādus mērus pret viņu nevar pieņemt.

Atjaunots 23.04.2019.: precizējums - 2 automašīnas.


Atjaunots 01.05.2019.:

Nav komentāru

Ierakstīt komentāru