Sprādziens "Jiangsu Tianjiayi" ķīmiskā rūpnīcā Ķīnā.

Nav komentāru

Sprādziens nolīdzina līdz ar zemi ķīmisko vielu ražotni #Janhenga #Dzjansu #Ķīna. Zināms par 47 bojā gājušajiem, 90 ievainotiem kritiskā stāvoklī un kopā 640 ievainotiem. Sprādziena vilnis nodarījis postījumus 10 km rādiusā.

Foto:China Xinhua News Sprādziens pilnībā nopostījis rūpnīcas ēkas, atstājot vien nesošās konstrukcijas. Izdzīvojušais aculiecinieks izklāstīja, ka sprādziena vilnis 1.5 km attālumā no epicentra pacēlis gaisā viņu un divus viņa draugus, vairākas reizes apgriezis ap savu ass pirms tie nokrita uz zemes.“Sprādziena vilnis sasniedza mūs un pameta gaiša”, izdevumam “Beijing News” izklāstīja vīrietis vārdā Lans. “Es to nevaru to aprakstīt. Kāda briesmīga nāve.”




Auto, blakus kuram viņi stāvēja, tika smagi sabojāts. Ielūzis jumts un izsisti stikli, bet neskatoties uz to, vīrieši bija spiesti to izmantot, lai nokļūtu līdz tuvākajai slimnīcai.

“Es nevarēju sazvanīt neatliekamo medicīnisku palīdzību vispār,” pastāstīja Lans. “Mums nebija citas izvēles, kā doties ar apskādēto auto… Vienām no mums bija ievainota kāja, bet otram cieta iekšējie orgāni.”

Strādnieki “Henglida” ķīmiskā rūpnīcā, kura atrodas 3 km attālumā no sprādziena epicentra, pastāstīja, ka sprādziena vilnis izsita no rūtīm durvis un logus. Brīdī, kad viņi meklēja glābšanas ceļu, iebruka ēkas jumts un viņi guva galvas traumas.

Janhenga un tuvāko pilsētu iedzīvotāji veido rindas pie asinsdonoru centriem.


Avots: South China Morning Post









Nav komentāru

Ierakstīt komentāru