Malaizijas pasažieru lidmašīnas MH17 notriekšana Ukrainā

Nav komentāru

Foto: AFP

2014. gada 17. jūlijā Krievijas atbalstītie teroristi virs Ukrainas notrieca "Malaysia Airlines" lidmašīnu #MH17. Notriekšanai izmantota Krievijas armijas pretgaisa sistēma "Buk". Bojā gāja 298 cilvēki. Krievija kategoriski noraida apsūdzības savā virzienā.




























































































Ukrainas drošības dienests apgalvo, ka Krievija falsificēja pierādījumus par lidmašīnas notriekšanu.



Kārtējie atmaskojumi par jauniem Krievija falsificējumiem.
Jauns Bellingcat izmeklējums.

Jauns aculiecinieku video no #MH17 nokrišanas vietas. Pagaidām neapstiprināts.



Google Earth jaunās fotogrāfijas liecina, ka teroristi izmantojuši notriektā Boieng #MH17 vietu priekš raķešu sistēmām "Grad".



The New York Times pierādījumi



It, kā jaunie pierādījumi par BUK sistēmas pielietošanu Nīderlandes žurnālistu intervijā. Ja Jūs apskatīsities šo rakstu no sākuma, tad uzreiz pamanīsiet, ka foto šeit ir publicēts 17. Jūlijā un zinātājiem nav nekas jauns.



Nākošajā rītā pēc Nīderlandes žurnālistu atklāsmēm, Krievijas, teroristu atbalstošais, medijs "Komsomoļskaja pravda" publicē interviju ar vīrieti, kurš apgalvo, ka Boeing notriec Ukrainas iznīcinātājs SU-25. Viņa pierādījumu balstīti uz pārdomām. Atgādināsim, ka vietējie iedzīvotāji ne vienu reizi pēc notikušā nav ziņojuši par iznīcinātāju šajā rajonā. Jebkurš, kas reizi mūžā bijis vietā, kur lido iznīcinātājs, varētu nekavējoties to noteikt dēļ spēcīgas skaņas.











Iespējams #MH17 krišanas moments.



















Pierādījumu kopums par MH17 notriekšanu









Pretrunīgākais video un ne tik meliem, ko subtitros raksta Krievijas medijs, bet gan sarunas saturs, gaita un intonācija.

Krievijas mediji publicē jaunu noplūdi, kurā it kā CIP aģenti apspriež raķešu kompleksa pārvietošanu Ukrainā. Interneta lietotāji jau norāda uz izteiktām falsifikācijas pazīmēm. Pie tam šis medijs publicē jau trešo versiju, kuri viņiem ir "neapstrīdami" pierādījumi.












Nav komentāru

Ierakstīt komentāru